BREAKING NEWS

Actualitate

Category 6

Category 7

vineri, 30 martie 2012

Comuna Vităneşti, prada hoţilor

Fermă porci - Vităneşti
Comuna Vitanesti este, sistematic, pradata de hoti, care au devastat, practic, moara din localitate si au furat cam tot ce se putea, de la gardurile unor locuinte la pana la cabluri electrice. Locuitorii comunei stiu ce se intampla, insa sunt amenintati de hoti, asa ca Politia este cea care trebuie sa stopeze fenomenul.
In afara faptului ca sunt pradati, locuitorii din Vitanesti sunt si amenintati de hoti, daca se intampla sa fie martorii vreunui furt. Pradatorii si-au “insusit” cam tot ce se putea, de la garduri sau cabluri electrice pana la copacii din padure, pe care i-au transformat in lemne pentru foc. Cele mai mari probleme sunt semnalate la locuintele nelocuite, care reprezinta o atractie pentru spargatori. Nici fostele ferme din zona nu au fost “sarite” de cei certati cu legea. Aceeasi soarta o are si moara din localitate, “calcata” frecvent de hoti.
Autoritatile locale incearca sa gaseasca propriile solutii pentru a stopa fenomenul infractional din Vitanesti.
De la inceputul anului si pana in prezent, 24 de infractiuni au fost inregistrate la Inspectoratul Judetean de Politie, pentru care s-au intocmit 14 dosare penale, 10 dintre acestea fiind, deja, solutionate.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2016 Media Sud TV
Licenta SC MEDIA SUD SRL. Dezvoltat de Iulian Anghel