BREAKING NEWS

Actualitate

Category 6

Category 7

vineri, 30 martie 2012

Craterul de pe DN 54

Drumul Naţional 54
Drumul National 54 este cel care face legatura intre Turnu Magurele si judetul Olt, trecand prin mai multe localitati rurale si oprindu-se in orasul Caracal. In imediata apropiere a orasului de pe Dunare s-a format in timp o groapa ce a luat proportii uriase, circulatia rutiera fiind vadit incurcata.
La iesirea din Turnu Magurele catre comuna Islaz, pe DN 54, a aparut un crater pe sosea ale carui dimensiuni sunt de-a dreptul infricosatoare pentru orice sofer ce tranziteaza zona. Problema se pare ca este mai veche, fiind vorba de o alunecare de teren ce se datoreaza panzei freatice situata mai sus decat in alte zone. Locuitorii orasului sustin ca ar fi vorba de un izvor a carei existenta nu este contestata de autoritati, dar, in opinia acestora, cauza principala ar fi o punga de noroi formata in urma depozitarii de gunoaie menajere.
Indiferent care ar fi cauza, cei care au de suferit sunt soferii! Pe aproximativ 50 m se circula doar pe o jumatate a soselei, de multe ori formandu-se coloane de masini in asteptarea celor din sens opus.
Conform turnenilor, firma care s-a ocupat de consolidarea si intretinerea segmentului de drum respectiv  a lucrat in mod repetat in ultimii 2-3 ani, lucrarile facute in graba fiind in zadar.
Situatia Drumului National 54 este departe de a fi rezolvata, cei de la Sectia Drumuri Nationale Teleorman inaintand o adresa catre Directia Regionala si a carei rezolutie este asteptata pana in ziua de astazi.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2016 Media Sud TV
Licenta SC MEDIA SUD SRL. Dezvoltat de Iulian Anghel