BREAKING NEWS

Actualitate

Category 6

Category 7

vineri, 30 martie 2012

Dragnea enervat de întrebările incomode ale jurnaliştilor

Liviu Dragnea - preşedinte CJ
Consiliul Judetean Teleorman si-a numit, vineri seara, reprezentantii in consiliile de administratie ale spitalelor pentru care a preluat managementul asistentei sociale. Este vorba de patru persoane care, practic, se rotesc, pe la toate spitalele in parte. Hotararea de numire a celor patru a stranit reactii puternice din partea consililerului PD-L, Claudiu Cracea.
Mai mult, presedintele Consiliului Judetean, Liviu Dragnea, a jignit reporterul Media Sud, deranjat de intrebarea acestuia referitoare la banii pe care Consiliul Judetean nu ii aloca Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria. 
Consilierii judeteni si-au desemnat, vineri seara, reprezentantii in Consiliile de Administratie ale celor patru spitale aflate in subordinea Consiliului Judetean. Este vorba despre Spitalul Judetean de Urgenta din Alexandria, Spitalul TBC Roşiorii de Vede, Spitalul de Psihiatrie Cronici Balaci şi Spitalul de Psihiatrie Poroschia. Toate aceste unitati spitalicesti au ceva in comun: aceiasi patru membri, care se rotesc, practic, doi fiind membri deplini, ceilalti doi, membri suplenati. Aceste patru persoane, crede presedintele Consililui Judetean Teleorman, Liviu Dragnea, nu au nici o problema in a administra nici mai mult nici mai putin decat 4 unitati sanitare, printre cele mai importante, de altfel, din judetul nostru.
Numirea celor patru reprezentanti ai Consiliului Judetean Teleorman in consiliile de administratie ale spitalelor a stranit, insa, o serie de reactii din partea pedelistului Claudiu Cracea. Nemultumirea acestuia a fost atat de mare, incat a dat vot nul tuturor celor 4 membri.

Votarea celor 4 membri in consiliile de administratie nu l-a calmat, insa, pe presedintele Consiliului Judetean, Liviu Dragnea. Intrebat daca de acum inainte institutia pe care o reprezinta va aloca fonduri pentru Spitalul Judetean de Urgenta din Alexandria, Liviu Dragnea s-a enervat si l-a jignit pe reporterul Media Sud. Mai mult, presedintele Dragnea a declarat ca, de fapt, Consiliul Judetean nu a preluat, pana acum, institutia spitaliceasca, desi hotararea de preluarea a spitalului dateaza din 14 iulie 2010.

Spitalul Judetean de Urgenta din Alexandria a fost preluat de Consiliul Judetean Teleorman in anul 2010. De atunci, disputele cu tenta politica pe tema spitalului au luat amploare, fara ca institutia spitaliceasca sa fie cumva ajutata, ci doar folosita in scop de imagine.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2016 Media Sud TV
Licenta SC MEDIA SUD SRL. Dezvoltat de Iulian Anghel