BREAKING NEWS

Actualitate

Category 6

Category 7

vineri, 30 martie 2012

Florică Mara este candidatul UNPR la alegerile pentru Consiliul Judetean Teleorman

Florică Mara
Desemnarea lui Mara a venit in urma mai multor discutii atat la nivel central cat si in interiorul organizatiei judetene a UNPR, iar conducerea partidului il crediteaza pe acesta cu sanse reale la castigarea Consiliului Judetean.
Dupa Eugen Jieanu, Florică Mara este al doilea nume important al politicii teleormanene cu care Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei se lanseaza in lupta electorala pentru castigarea Consiliului Judetean Teleorman, de aceasta data. Desemnarea lui Florică Mara contracandidatul lui Liviu Dragnea a venit in urma unei perioade mai lungi de discutii. Astazi, lansarea oficiala a lui Mara in cursa pentru Consiliul Judetean a fost anuntata de presedintele UNPR Teleorman, Constantin Filip.
Atat conducerea judeteana cat si cea centrala a UNPR il crediteaza pe Florică Mara cu sanse mari la castigarea scaunului de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, bazandu-se pe generozitatea si pe corectitudinea sa.
Florică Mara a ocupat, din octombrie 2009, pana in iulie 2010, postul de subprefect al judetului Teleorman, numit, la acea data, din randurile Partidului Democrat Liberal. In toata aceasta perioada, Florică Mara s-a facut cunoscut prin faptul ca a ales sa-si doneze indemnizatia de subprefect pentru intr-ajutorarea copiilor si batranilor cu probleme financiare si de sanatate.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2016 Media Sud TV
Licenta SC MEDIA SUD SRL. Dezvoltat de Iulian Anghel