BREAKING NEWS

Actualitate

Category 6

Category 7

joi, 21 iunie 2012

Presedintele Consiliului Judetean Teleorman la al patrulea mandat

Presedintele Consiliului Judetean, Liviu Dragnea, a fost, astazi, oficial, validat de catre presedintele Tribunalului Teleorman, in urma alegerilor locale din 10 iunie. Alaturi de Liviu Dragnea au fost prefectul Zorinel Niculcea si mai multi primari USL. In prezenta lor, Dragnea a depus, pentru a patra oara consecutiv, juramantul.
Aproximativ 141.000 de teleormaneni l-au votat pe Liviu Dragnea, in cadrul alegerilor din 10 iunie, ca presedintele Consiliului Judetean Teleorman. Astfel, Dragnea a castigat al patrulea mandat consecutiv in fruntea judetului. El a fost astazi, validat de catre presedintele Tribunalului Teleorman, in cadrul unei sedinte festive.
Dupa validare, Liviu Dragnea a depus, pentru a patra oara, juramantul, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.
Alaturi de Liviu Dragnea s-a aflat si prefectul de Teleorman, Zorinel Niculcea.
Validarea lui Liviu Dragnea in fruntea Consiliului Judetean Teleorman s-a facut in cadrul unei sedinte festive, la care au participat mai multi membri USL si primari din aceeasi formatiune politica.

Continua seria crimelor

Crima Turnu
In acesta saptamana, numarul crimelor produse pe raza judetului Teleorman, creste. Dupa crima dubla de la Izvoarele si cea de ieri, de la Izlaz, astazi revenim cu o alta crima. Victima a fost, de aceasta data, un barbat, in varsta de 85 de ani, din Turnu Magurele. Daca ieri, va prezentam o crima produsa in localitatea Izlaz, cand o femeie a fost ucisa, astazi, va relatam o alta, ce s-a intamplat in orasul Turnu Magurele. De aceasta data, victima a fost un barbat de 85 de ani, vaduv, ce locuia singur. Din cercetarile efectuate de catre procurori, reiese faptul ca, acesta a fost ucis in noaptea de luni spre marti, trupul neinsufletit al batranului, fiind descoperit de unul dintre fii sai.
In prezent, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, efectueaza cercetari pentru prinderea criminalului.

Dublă crimă in comuna Izvoarele

Silvian Crăciun
Tatal a doi copii si vecinul sau au fost ucisi in plina strada. Se intorceau de la o petrecere organizata de primarul proaspat reales. S-au luat insa la cearta cu un tanar, iar acesta a luat un bolovan si i-a omorat. A incercat apoi sa-si ascunda fapta, aruncandu-le cadavrele intr-un sant.
Este justificarea tanarului de 27 de ani, acuzuat ca a ucis doi oameni cu o piatra. Sarbatorisera impreuna realegerea primarului pana tarziu in noapte. Apoi, victimele au plecat catre casa. Tanarul a mers si el dupa amicii sai si au inceput sa se certe. Acum agresorul sustine ca ar fi incercat sa se apere, dar duminica noaptea cand si-a dat seama ce a facut a incercat sa-si ascunda fapta. Daca nu ar fi trecut atunci pe acolo o masina, poata ca anchetatorii nu ar fi aflat cine i-a ucis pe cei doi.
Iulian avea 27 de ani si era singurul sprijin al mamei si bunicilor, dupa ce tatal sau a murit acum 10 ani. Iar prietenul sau, Alexandru Ispas, a lasat in urma o fetita de 4 ani si un baiat de 14. Suspectul a fost arestat. Fapta savarsita intruneste elementele constitutive ale infractiunii de omor deosebit de grav, care se pedepseste cu inchisoare de la 15 la 25 de ani sau pe viata.
 
Copyright © 2016 Media Sud TV
Licenta SC MEDIA SUD SRL. Dezvoltat de Iulian Anghel