BREAKING NEWS

Actualitate

Category 6

Category 7

marți, 10 aprilie 2012

Atentie! Cade Spitalul!

Spitalul din Turnu Măgurele
Spitalul Municipal Turnu Magurele are o capacitate maxima de 500 de paturi in regim normal de functionare. Actualmente functioneaza cu 195 paturi care sunt impartite pe 9 sectii. Spitalul deserveste 75 000 de oameni din Municipiul Turnu Magurele si comunele limitrofe.
Spitalul din Turnu Magurele este o cladire a carei structura se pare ca cedeaza. La inceputul lunii aprilie a avut loc un incident in curtea spitalului care a avut urmari destul de grave. Aflat in tura normala de garda, Sadeghian Iranzad Alireza, medic specializat in cardiologie si chirurgie generala a fost anuntat de catre asistente ca masina sa personala, parcata alaturi de fatada interioara a spitalului a fost grav deteriorata. Cauza se pare ca a fost desprinderea unei bucati de tencuiala de pe acoperisul cladirii.
Deplasata la fata locului, echipa Media Sud TV, a aflat ca problemele sunt mult mai mari decat ar parea. Conducerea Spitalului ne-a declarat ca se stia de acoperisul deteriorat al cladirii noi care a si condus la infiltrarea apei in unele saloane de bolnavi, in special la etajul IV, la sectia Pediatrie. In urma sesizarilor catre Primaria orasului, autoritatile locale nu s-au implicat motivand ca “exista deja un proiect de reparatie”. Cu toatea astea, salonul pentru copii a fost reparat cu angajatii proprii ai spitalului, reparatiile pentru acoperis si intreaga sectie de pediatrie ajungand la aproape 600 de milioane de lei vechi, asta dupa ce primaria a estimate proiectul de reparatie la un milliard lei vechi.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2016 Media Sud TV
Licenta SC MEDIA SUD SRL. Dezvoltat de Iulian Anghel