BREAKING NEWS

Actualitate

Category 6

Category 7

marți, 10 aprilie 2012

Imbulzeala la tichetele sociale oferite de Paşte

Imbulzeala pe tichetele de 50 lei
Astazi in Alexandria impartirea tichetelor de Paste de catre reprezentanti primariei sa transformat intr-o lupta la propriu pentru obtinerea acestora. Desi la primele ore ale diminetii, oameni s-au asezat linistiti la coada, in a doua parte a zilei, putin a ramas ca cei ce doreau aceste cupoane sa nu se ia la bataie cu fortele de ordine.
In ultima sedinta a consiliului local din Alexandria, unul dintre proiecte a facut referire la acordarea unui ajutor financiar persoanelor nevoiase in pragul sarbatorilor de Paste si de Craciun. Proiectul a fost votat, iar astazi a inceput efectiv impartirea acestor tichete in valoare de 50 de lei, suma cu care persoanele nevoiase pot achizitiona produse  necesare mesei de Paste. Iar daca la primele ore ale diminetii, se statea la rind intrun mod civilizat, in foarte scurt timp, oameni au inceput sa se imbrinceasca, pentru a intra cit mai repede in fata. Lipsa banilor, si implicit nevoia de a pune ceva pe masa de Paste, ii trasforma pe uni oameni. Insa uneori vorbele sint goale, iar imaginile urmatoare sint cit se poate de elocvente.
Pentru sarbatoarea de Paste, primaria a locat suma de 1 miliard si jumatate de lei vechi, ceea ce inseamna ca 3000 de persoane vor beneficia de astfel de tichete. De craciun, suma va fi aceeasi, ca de altfel si valoarea bonurilor pentru alimente.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2016 Media Sud TV
Licenta SC MEDIA SUD SRL. Dezvoltat de Iulian Anghel